PT grupper för gravid och mamma!

 

Nu när våren är på ingång hoppas jag kunna starta två minigrupper; en för gravida och en för nyblivna mammor! Bebisar är såklart välkomna att hänga på, fram tills de börjar krypa.

Nyblivna mammor*

Start 19/4, kl 10, 4 tillfällen

1100 kr

Gravida*

Start 20/4, kl 17, 4 tillfällen

1100 kr

Lokalen är belägen på Adolf Fredriks kyrkogata

 

Vi tränar hela kroppen på roligt och utmanande sätt! Fokus ligger på de muskler som du som gravid och mamma behöver stärka upp allra mest. Det finns självklart utrymme för dina egna önskningar och mål, för vi tränar i små grupper om 6 personer. Innan kursen startar får du fylla i en enkät med frågor om din bakgrund, mål och önskemål, så att träningen passar dig!

Det är kul, motiverande och peppande att träna med andra som är i samma situation som en själv, men den lilla gruppen gör också att du som enskild för den hjälp och ledning du behöver! I större grupper däremot blir det svårt för instruktören/PT:n att se teknik, peppa och lägga upp ett individuellt program mm.

Nu kör vi!

Maila din anmälan till karin@mamimami.se idag så ses vi i april =)

* Gruppen för nybliven mamma passar för dig som har varit på efterkontrollen. För såväl träningsvan som nybörjare. Sista anmälningsdag 10/4

 

* Gruppen för gravida passar för hela graviditeten. Både den träningsvane och nybörjaren är välkommen! Sista anmälningsdag 11/4