Inga ”Jag ska göra mitt bästa”-löften

 

 

De som håller en kontinuerlig aktiv livsstil är de som vet vad de vill och har tydliga mål uppsatta. ”Jag ska göra mitt bästa” mentaliteten räcker en bit men är inte så motiverande för att hålla ut i långa loppet eller under tex ett specifikt pass. Det är Gary Latham, professor i organizational effectiveness, Universiy of Toronto, som i Womens health, understryker vikten av mål och mening.

  • Skriv ner vilka mål(men begränsa till 3-5) du har,
  • Vart du befinner dig,
  • Hur du ska komma dit du vill,
  • Och när

Ladda ner träningsjournal här, så blir det lättare att hålla motivation, minska risk för överträning, få bättre resultat och påverka träningen mer.Nedan är en typ av mall men det finns olika för kondition, styrka, vikt, gång mm.

Jag vill också påminna om PT-grupperna som startar i april! Det finns fortfarande platser i båda grupperna och träningen anpassas efter den nivå du är på! Välkommen med din anmälan till mig på karin @mamimami.se