”You are a true inspiration”…

Det var orden en brittisk man sa till mig på gymmet idag! Han var själv tränare. Vad glad jag blir att man förstår att även gravida kan och behöver träna styrketräning! Det är inte alltid accepterat tyvärr. Jag kände extra motivation iallafall i mitt arbete, för mig själv och även lite smickrad =)

Hampaprotein

Nu sitter jag här med min hampashake och är allmänt nöjd.

Jag pratar mycket om hur bra det är med träning för dig som väntar, men hur är med bebisens upplevelse av det hela?!

Jag lever lite i tron att min förra graviditet som var väldigt aktiv, kanske är anledningen till att min dotter är ett riktigt energiknippe.

Hur det står till med det vet jag inte, men iallafall så är det bra för bebisen när vi mammor tränar. Det finns såklart vissa former, intensitet och övningar som inte är bra, men tänker man på detta är det gynnsamt för din bebis! Det man kunnat studera är att foster/bebisar under låg-medelintensiva träningspass, visat på lägre hjärtfrekvens och att de får en större variation på den, utav regelbunden fysisk aktivitet.

Jag läste en artikel i ämnet och författaren uttryckte sig såhär:

”Forget onesies or an engraved Tiffany rattle; heart health sounds like a pretty good gift.” /http://healthland.time.com  Ja, att kunna ge hjärthälsa till sitt barn är en trevlig present, tycker jag med!

Jag är nu i vecka 31

Vecka 31