Vecka 38!

P1040076

Jag vet inte om det syns speciellt bra men det här är alltså min dotters teckning av vår familj. Jag ser ju definitivt störst ut =) haha. Så fin teckning iallafall!

Nu går jag och bebisen in i vecka 38, men hon får gärna stanna där i några dagar till så hinner vi fira Vendelas födelsedag den 20:e =). Jag/vi har inte ordnat klart allt heller inför hennes ankomst, men iallafall det viktigaste.

Vecka 38

Järnladdning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så bra recept på en järn- och c-vitaminbomb. Jag drar iofs gärna ner på sockermängden, det behövs inte så mycket som i receptet, tycker jag.

Träning

Jag satsar mycket på vattenträning nu, med löpväst. Det är fantastiskt skönt! Man kan också använda ett bälte att fästa under eller över magen, men det är inte lika smidigt och skönt. Styrketräningen anpassar jag efter dagsform; med längre pauser mellan set, fler reps, fler avslappnings/stretchövningar. Det ger mig så mycket, och jag känner mig stark.

Efter förlossningen kommer jag direkt börja med bäckenbottenträning och planerar att lägga ut mitt upplägg varje vecka; så får du gärna träna med mig!