Träna och få hjälp med kosten med dina vänner!

Just nu har jag bla tre väninnor som kunder hos mig. Det slog mig vilket toppentillfälle det är för motivationen! Hur kul är det inte att ha gemensamma mål och peppa varandra?

Under sommaren är PT-onlinetjänsten och vanliga PT-pass begränsade, så passa på att boka in dig och dina vänner tillsammans!

Idag står faktiskt bäckenbottenträning på schemat! Jag ska öva på att inkludera det mer i den vanliga träningen; för en starkare core och mer effektiv träning. Vet du att bäckenbotten(BB) är en del av coremuskulaturen? Ofta tänker man den djupa bålmuskulaturen, men faktum är att BB och den är kompisar och påverkar varandras styrka.

Jag ska försöka lägga upp några exempelövningar här sen!

Nu bloggar jag också på sportpassion.se, för dig som är gravid och vill ha hjälp med träningen! Kika in där vettja!