Tracy Anderson möter Tony Horton

Vissa träningsgurus vill förespråka sin typ av träning som den enda träningsformen. Tracy Anderson tex, är en av dessa. Jag har dock hämtat en del inspiration från henne men tycker det är tråkigt när man inte ser hur olika träningsformer kan komplettera varandra. Hon är i grunden dansare och har sedan kombinerat det med pilates/balettinspirerad styrketräning. Lätta vikter, många repetitioner, små rörelser och avancerade rörelser, är kännetecknande för hennes träningsfilosofi.

Tony Horton är känd för sitt program p90/p90x. Han tilltalar en bredare målgrupp; med både kvinnor och män. Det är hård styrketräning i kombination med tuff konditionsträning. Stora rörelser, färre repetitioner, spänst och explosivitet. Enkelt och effektivt.

Jag gillar båda dessa träningsfilosofier(och mycket annat) och ser en stor framgång för mig såväl som för mina kunder att kombinera olika sätt att träna på.

85e76f4ca5603e0c_Screen-shot-2013-03-26-at-11.49.35-AM.xxxlarge shaun-t-and-tony-horton (1)

PT-gruppträningen för mammor!

den 13/10, kl 10 drar ju som tidigare nämnt gruppträningen igång och då blir det en salig mix av pilates, yoga, rehab, klassisk styrketräning och konditionsträning! Kul va?! I anslutning till lokalen finns parkering och bra med plats för vagn i lokalen. Det finns en liten lounge för amning/ matning. Vi avslutar varje pass med ett återhämtningssnack och du får även ett häfte med recept.

Anmäl dig senast den 6/10 på karin@mamimami.se