Tolvanloppet-ett grymt familjelopp!

Vendelatolvanloppet

Om ca 1 månad är det återigen dags för Tolvanloppet! Det är alltid roligt att möta upp stora familjen där; på ålstensgatan i Bromma. De flesta åren har bjudit på bra väder så chansen är säkert stor att det blir så även i år. Den övre bilden är några år gammal där morfar(i bakgrunden) hejar på min dotter i gult basketlinne och kusinen som håller Vendelas hand.

I år ska yngsta dottern Nina springa med mig eller pappa en kortis uppför ålstensgatan. Jag trodde inte hon skulle förstå idén riktigt men hon är supertaggad trots sin ringa ålder på 2 år =)

Jag vill väldigt gärna springa mina 6 km snabbt 😉 Jag satsar på under 24 min men de två sista km blir nog på ren vilja för att hålla det tempot.

Här är bilder från förra året!

bild 36

 

 

Behöver du hjälp med löpningen?

Jag kan hjälpa dig med:

Löpanalys

Styrketester

Styrketräning

Motivation

PT-löpning

Löpning efter förlossning

Löpning under graviditet

Hör av dig till mig på karin@mamimami.se