Tillsammans är vi starka!

Vi är alla berörda av flyktingkrisen i Grekland såväl som Italien. Det är inte alltid man stannar upp och låter sorgen gripa en över hur människor far illa. Man kanske skickar iväg pengar varje månad men sedan flyter ens egen vardag på och man är upptagen av det. Ibland tror jag vi tänker att ”det spelar ingen roll”, ”eller hur ska jag kunna hjälpa?”. Jag tycker gruppen ”vigörvadvikan” är ett fantastiskt exempel på att vi tillsammans är starka och att några tar täten och leder det hela. Vad jag förstår har projektet dragit in närmare 6 1/2 miljoner kr!!!!!!!, och hjälpsändningar skickas i mitten av september. Volontärer följer med och administrerar det hela. Insamlingar finns på olika ställen i Stockholm i nästa vecka. Det är helt makalöst! Det här är ju ett exempel på vad vi vanliga civila kan göra! Sen finns det ju andra organisationer såsom UNHCR, röda korset och frälsningsarmén som har potential att kunna hjälpa mer brett. Vi behöver ge pengar till de också, kanske så att det svider lite i plånboken =)

20 % av alla tjänster jag erbjuder går till antingen UNHCR eller läkarmissionen, men man kan förstås välja en annan organisation som man gillar.

Den 17:e är, som tidigare sagt, det första gruppträningstillfället! Jag hoppas vi blir många mammor och gravida. Du kan betala kontant, swisha på plats eller betala innan. Passet avslutas med ett litet återhämtningssnack =) OBS det innehåller nötter.

Vi kommer eventuellt använda oss av olika redskap såsom miniboll, TRX, kettlebells, gummiband men också med kroppen som motstånd.

trx-photos-3

Sumo-squat-with-kettlebell-jamie-watling

overball-a-bola-que-define-2-135

Anmäl dig nu på karin@mamimami.se! OBS. senast 12/8.