Snygg mat- och livsinspiration från Deliciously Ella

Hjälp, vilket enormt utbud det finns av matinspiration på bloggar, sidor, appar! Ibland kan man få problemet att man vill testa så mycket på en gång att det blir svårt att välja. Iallafall så är Deliciously Ella en bloggare som ofta dyker upp med populära recept via Yummly. Jag testar många recept därifrån eller får inspiration till andra recept. Hon har en väldigt snygg sida som inbjuder till att läsa vidare. Men det är inte pga av det som hon har skapat sig ett namn i denna bransch; Nej, hon har fått sitt liv tillbaka och vill dela med sig.

För några år sedan tog Ella mediciner och hade svårt att leva ett normalt liv. Hon har sjukdomen postural ortostatisk takykardi syndrom(POTS). Kortfattat innebär det obalans i blodcirkulationen och i detta påverkas hennes hjärtas funktion. Hon sov tidigare en stor del av dagen och kunde inte röra sig så långa sträckor. En dag var det nog för henne. Hon bestämde sig för att göra en drastisk kostförändring där hon uteslöt allt processat, kött, socker, mjölk, och gluten. Hon hade säkert kunnat bli en uppskattad bloggare bara pga av sin snygga sida med fräscha och trendiga recept, men jag skulle tro det är för hennes passion och sunda värderingar.

Ella_video_still_spirulina

Personligen, har jag svårt att leva så, men jag försöker ha en balans mellan olika livsmedel och i möjligaste mån utesluta processad mat.

Hur äter Ni/du hemma hos Er/dig?