Så tuff är man inte…

Bara för att man håller sig fysiskt aktiv under graviditeten och känner sig stark, måste man inse sina begränsningar =) Det fick jag erfara häromdagen när jag såg hur dörrarna till tunnelbanan höll på att stängas. Jag glömde liksom bort för en sekund att jag inte kan göra några hastiga utfall utan att vara uppvärmd och att jag på det är höggravid. Aj, vad det kändes! Självklart var det ingen sprint men just det snärtiga och längre steget jag tog, funkar liksom inte. När jag väl skulle gå av hade jag svårt att gå och foglossningen strålade. Det gick att härda ut och jag undvek vaggande gång. När man tar små steg och vaggar sätter man rumpmuskulaturen ur spel, så jag såg till att röra på mig och försökte gå så  normalt som möjligt. När jag kom hem körde jag styrka och stretch, och sen var det borta dagen efter tack och lov.

Nu är jag i vecka 36.

Vecka 36

Jag har funderat mycket på hur jag vill att förlossningen ska se ut och vill gärna testa akupunktur denna gång. Är det någon som använt det och kan rekommendera?

Iallafall så är det även denna gång svårt att förstå att vi snart får en liten miniperson till i vår familj =)