Raspberry beauty från Prominia och 2 andra tips på fiffiga(men kanske tråkiga) livsmedel

prominiaproteinpulverförmammor

raspberrybeautyprominia

Oj, vilken glad överraskning det var att öppna det här fina paketet igår! Det är ett proteinpulver framtaget med endast fina och naturliga råvaror. Inga sötningsmedel annat än hallon och vanilj. Smaken känns väldigt somrig och jag tänker osökt på att det platsar bra i en syrlig bärsmoothie.

För er som hänger på och tränar på PT-gruppträningen, får chansen att smaka på detta goa proteinpulver efter passen!

Det går att beställa på www.prominia.se och där får du mer information om deras produkter! Snart kommer även du kunna hitta de på hyllan i matbutiken i Stockholm. Håll utkik på Prominias facebook-sida.

Igår efter löppasset, la jag i en skopa av prominias pulver i mjölk och tog som shake, men jag ska baka/smoothiea med det snarast, tänker jag. Fö, visst har vi välstädat hemma? 😉 Löpning måste hinnas med trots stökkaos!mammaträningkarinbaronowsky

Ett kort men riktigt, härligt intensivt pass blev det

Mina 2 tips på fiffiga (men kanske tråkiga) livsmedel

Kostförgravidochmamma

Jaha, tänker du, citronjuice?

Ja, det är så enkelt att hälla i citronvatten, guacamole, smoothie mm. och är dessutom ekologisk och kostar en bråkdel av hur mycket färska citroner kostar. En ekologisk citron kostar ca 10 kr/st och i en sådan här flaska är det 8 st och den är din för 12 kr! You do the math!

Kostförgravidochmamma2

Jaha, grönsaker på påse, tänker du? Ja, hur mycket svinn blir det inte när man köper hem flera olika grönsaker att riva? Det går dessutom snabbt att bara skölja av och ha som råkostsallad till vilken mat som helst, eller som coleslaw. Nu får du massor med olika grönsaker och den är din för 14 kr! Det enda minuset är att den inte ekologisk, men ibland kanske man kan göra undantag?

 

Jag måste påminna igen om att du är jättevälkommen att anmäla dig till PT-träningsgruppen för mammor antingen 13/10-3/11 eller 10/11-1/12, kl 10 i abrahamskyrkan! Maila mig  din anmälan eller frågor på karin@mamimami.se