Hej då löpningen-Hej vattenlöpning

Löpningsabstinensen börjar redan infinna sig =) efter vecka 25 var det dags att lägga löpskorna på hyllan för ett ganska långt tag. Jag hade aldrig ont när jag sprang, men några timmar efter kändes det i fogarna, tyvärr. Då får man lyfta på hatten och köra andra former istället. I ett tidigare inlägg nämnde jag zumba som jag kör hemma, och jag gillar det mer och mer faktiskt. Ju bättre man blir på tekniken desto effektivare och roligare blir rörelserna. Crosstrainern är ett stående inslag men det kan bli ganska tråkigt i längden om man inte kör lite intervall som motiverar, tycker jag. Bra musik i lurarna gör iofs vääldigt mycket också! Snart ska jag börja med vattenlöpning-Det är bara ett flytbälte som behövs och det funkar jättebra att fästa runt stora magen. Om man vill ha extra utmaning kan man ha handskar också. Killen som springer i vattnet kör intensivare utan bälte, men jag trivs bättre med.

Deep-Water-Run

När det kommer till styrketräningen kommer jag lägga mer tyngd på det och köra kortare men mer fokuserade pass. En längre träningsvideo kommer komma i februari/mars.