Nyårslöften, kost och vecka 30

Jag funderade innan årsskiftet på om jag ville formulera något/några nyårslöften. Jag får klura lite mer men jag tyckte min man formulerade ett bra sådant. Han lovade sig själv styrketräning 3 ggr/vecka januari ut. Han gillar att spela fotboll och gör det regelbundet, men just styrketräningen tycker han inte är så kul så därför tar han en bit i taget. Det tycker jag var smart för att inte känna det som ett jätteoöverkomligt löfte. Jag läste just ett bra citat som passar bra in i sammanhanget: ”Instead of Pushing toward Your Goals-Set Goals that Pull you toward Them”

Kost

Jag har använt hampaprotein som återhämtning efter träning eller som mellanmål och jag vet inte om det är det som påverkat min hy, men den blev helt förändrad i samband med start av detta. När jag blev gravid fick jag utslag i ansiktet som suttit där sedan 3:e månaden. De har helt försvunnit och det hände i samband med att jag började med hampan. Jag är supernöjd med denna nyttiga och proteinrika växt! =) Smakar gott gör den inte i sig själv dock =)

Skärmavbild 2013-01-16 kl. 13.12.20

 

Nu är jag i vecka 30

Vecka 30

Lilla hon som är därinne möblerar om för fullt =) Dottern blev helt överlycklig när hon fick rätt på en stark spark. Hon är jättestolt över att snart bli storasyster, men jag hoppas det inte blir jättejobbig omställning för henne! Jag har försökt förbereda henne på att det inte blir som innan och att hon får hjälpa till. Vad säger ni? Hur gör man?