När tänkte hon komma då?

Tänk att några dagar kan kännas som en evighet… När jag väntade Vendela dröjde det 11 dagar + innan hon bestämde sig för att komma ut. Jag hoppas på imorgon, gärna på dagtid och gärna smärtfritt 😉 Då är hon 7 dagar +

Idag blev det lite av styrka, kondition och stretch(och såklart lite bäckenbottenträning). Linnet är ett nyköp från HM och jag hoppas att den inte blir för uttänjd för att ha senare! Några pass borde den klara av, tycker man väl.

Karin Baronowsky-vecka 41

 

I helgen gjorde jag en mousse till mig och maken. Han tyckte den var ok, och det är ett bra betyg eftersom han är en gottegris!

Jag hade i en avokado, en banan, lite kokossocker(ca 1 tsk), en skvätt vatten och Renee Voltaires smoothiemix. Fräscht, gott och väldigt nyttigt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA