Mycket större utbud på snygga mammakläder….

Jag var ständigt på jakt efter snygga mammakläder när jag var gravid. Det har verkligen hänt mycket på bara 2 år! Det förvånar mig dock att stora märken som Nike eller Adidas inte gjort kläder för gravida ännu. Jag har hittat ett märke som heter Fit 2 be mom och de gör vääldigt snygga sportkläder men dessvärre går de bara att köpa i USA (men de har två butiker i London)

Här är i alla fall lite snygga kläder som jag har hittat =)

Den första kommer från HM och är ju perfekt till våren!

Den här kommer från Asos.com och kostar 30 pund. Den passar ju faktiskt också efter graviditeten!

…också från asos.com

Jag gillar sportigt!

En enkel och snygg klänning för en billig penning! 16 pund!

Man måste ha ett par sköna mjukisar under graviditeten… De här blir perfekta och de kostar bara 20 pund…

Visst är den söt?!