Lyxträning och målsättning

Det känns som lyxträning att få köra ett pass med maken på lördagsmorgonen! Det blev alltså 2 pass i förra veckan tillsammans.

Den här övningen på BOSU:n gillar jag just nu. Man behöver tänka på att ligga avlastat för bäckenet, ha en bra hållning, och visualisera hur den sneda magmuskulaturen arbetar. Försök att slappna av i övriga muskler och tänka på andningen. När du för kroppen uppåt andas då ut och dra kontrollerat in naveln mot ryggraden.

Coreträning

Vi hann förbi XXL innan vi fiskade upp dottern och jag införskaffade den här fyndiga flaskan!

bild 14 bild 13

Man har tre behållare i ett, där man kan förvara pulver, tabletter, nötter mm.

Jag själv dricker hampaproteindrink/smoothie ibland och har det pulvret i ena delen och för tillfället järn och D-vitamintabletter i den andra delen. Men man kan också ha andra saker i. Jag gillar =)

Hampaprotein är fö 100 % naturligt och innehåller hög proteinhalt. Testa! Jag använder Renee Voltaires. Nedan bra info om Hampan.

”Hampafröet innehåller en massa nyttigheter och har ett väldigt högt proteininnehåll som samtidigt är mycket lättsmält. Hampafröet är fullt av vitaminer, enzymer och mineraler. Hampa är en bra källa till bland annat E-vitamin och är även karoten, vilket är förstastadiet till A-vitamin. Fröet är rikt på mineraler såsom kalcium, magnesium, fosfor och kalium. Det innehåller alla 20 aminosyrorna varav åtta essentiella, vilket i sin tur är en förutsättning för att kunna bygga upp en stark och frisk kropp. 65 % av proteinet består av edistin och 35 % av albumin, en proteinform som är snarlik den som finns i blodplasman. Detta är mer än i någon annan växt och gör därför att hampa lätt kan tas upp av vår kropp. Hampafröet har en optimal balans mellan Omega-6, Omega-3 och sägs vara bra mot problem vid menstruation samt för människor med torrt hår och torr hud. Dessutom är hampa maximalt för alla idrottare och folk med aktiva liv som vill bygga en sund och stark kropp!” www.goforlife.se

Till något helt annat…

Jag fick ett snyggt skärp av min syster igår och bestämde att jag vill ha på mig det i sommar. Det blir ett mål med glimten i ögat 😉 Jag vill inte fokusera på de estetiska målen främst, men jag gillar verkligen skärpet och ska jobba mot målet att kunna ha det till ett par snygga jeans i SOMMAR =) Just nu är det svårt att lägga upp en plan för det men man kan jobba mot att få de bästa förutsättningar för att tiden efter att lillan kommer blir bra för snabb återhämtning.

Målbild

Lilla hon i magen är väldigt aktiv och kan få till några riktigt hårda sparkar och slag =) Det är häftigt!