Kallsupar och löppass

Jag och familjen har i princip bott i poolen/havet under den senaste veckan. Stora dottern har lärt sig ryggsim och att ligga och flyta. det sistnämnda klarar ju inte jag! 🙂 Hon bara säger att man måste lite på att vattnet hjälper en att flyta. Ok, tack Vendela 5 år 🙂

I poolen och runt den kan man träna hela kroppen på alla möjliga sätt. Jag tänkte lägga ut lite bilder på de övningarna men de ligger på en annan dator så håll er till tåls 😉

Jag körde mycket yoga blandat med styrka och i vattnet kan du utmana dig på ett helt annat sätt! Vattenträning är ett hett tips och definitivt inte bara för äldre damer.

image

I bildcollaget finns en bild på hårvårdsprodukter.  Serum efter varje pass eller efter sista badet, är ett måste. Jag använde både till mig och dottern.  En bra hårmask är också bra emellanåt. Schysst cirkusnummer av maken och dottern på bilden va?