Jag är kär!!

Ja, jag är kär i min nya klocka =)

Denna fina sportklocka fick jag i mors dag present. Idag invigde jag den med ett löppass och älskar all statistik man kan få ut ur ett pass. Jag skulle kunna skriva länge och detaljerat om den, men det får bli lite översiktligt så ni inte somnar! Har du frågor får du såklart höra av dig! Förutom att man får tydlig översikt av passet så gillar jag att stegfrekvens visas så man kan ställa in musik utefter tempo. Ibland är det iofs rätt skönt att springa utan musik. Stegfrekvensen kan också indikera om man springer för många steg. Tempoparametern är ju viktig om man har mål med det, tex att klara milen på 50 min. Pulszonerna berättar var fokus i träningen har varit. Idag spenderade jag 48 % inom ”fart-zonen”. Jag skulle kunna klara mig utan ”stigning” som är en parameter =). Det finns många fler funktioner men det kommer jag säkert nämna i flera inlägg i sommar =)

Go kväll!