Hur får man tid med träning som nybliven mamma?

När man just fått barn behöver man vila mycket och man kanske inte känner att man orkar gå till gymmet eller träna hemma. Man ska alltid som nybliven mamma prioritera sömnen för det behöver man men lite seghet ska inte ligga  i vägen för ett uppiggande träningspass.

Det brukar funka bra att träna en kortis med sitt barn fram tills de vill börja röra sig mer. De tycker ofta det är riktigt kul att vara med! Min dotter tyckte det var jättekul så länge hon inte var hungrig och trött då förstås =). Om man inte får tid så mycket åt gången kan man dela upp träningen så att man tar ex vis magen 10 minuter och ryggen 10 minuter senare på dagen eller nästa dag.

Ett hett tips är också att gå på mammaklasser. Det är så skön stämning på sådana pass och man kan amma precis när man vill. Sitt barn har man ju med sig in och de tycker ofta att det är superroligt! Min dotter somnade alltid =)

På flera gym kan man gå på klass eller själv i gymmet medan personal passar ens barn. Min dotter gör det emellanåt och så länge hon är mätt och pigg är det roligt.

Hemmaträning med din bebis?Mammagrupp eller kanske ett pass medan bebisen leker på barnpassningen?