Hejdå Spanien och belgiska våfflor med sprutgrädde, hej Sverige och kvarg =)

Nej, skämt åsido, det blir inte bara kesella för min del =)

Nu har vi iallafall precis landat i Sverige igen och det är med blandade känslor. Jag kan bli löjligt glad för gott kaffe och det är en sak jag kommer sakna med Spanien. Dessutom får man alltid en liten kaka till =). Sol och bad kan man aldrig få för mycket av heller och särskilt inte i havet. Det är svårbeskrivet vad som skapar den känsla man får av att stå och se ut över ett mäktigt och stormigt

Usch, belgiska våfflor är ingen lunch! 😉

Älskar dessa stensoffor som är placerade längs med klipporna i Torrevieja. Helt klart en barnfavorit att sitta och vänta på vågorna som slår upp på en!

Citystranden i Torrevieja är kul som variation från Guardamarstranden och nära lunchställena.

Ahh, kaffet är gott och billigt i Spanien…

hav. Det är ju trots allt bara vatten =) Däremot är jag glad för att kunna säga hejdå till belgiska våfflor med sprutgrädde till lunch eller alla flottiga hamburgare,  för i turistområden så är det inte världsklass på maten. Jag är också glad för att snart få springa i sumpan igen! Bästa löpningen vilken tid som helst på dygnet. Jag och mina tjejer fortsätter semestra hemma i Stockholm men kvällstid efter kl 17 är du välkommen att boka in PT-sessioner. Hör av dig på karin@mamimami.se eller 0733019595.