Tacksamhet och hälsa

Det blir väldigt mycket fokus på träning på min sida, och det är också min avsikt, men man får inte bli för enkelspårig =)

Jag bläddrade igenom appar idag och snubblade över den här:

Finns det något som är mer hälsosamt än att vara tacksam? Jag vet inte om ni är som jag vissa dagar, när man klagar på allt? Då är den här appen bra; så man fokuserar på det positiva och får mer distans till saker och ting. Jag tror vi behöver glädja oss mer över små saker, och över det som är självklart för oss.Vi får leva i fred, ha mat i överflöd, dricka rent vatten, köpa kläder, ha vänner och familj. Vi har det väldigt bra =)

Jag är smått oroad över om jag kommer in på utbildningen i höst, och om jag bara fokuserar på att oroa mig för hur saker ska utveckla sig, tappar jag fokus från ett större perspektiv och jag lever inte här och nu. Carpe diem!

Nej nu ska jag skriva in det jag är tacksam för idag =) Ladda ner appen du med!