Gravid? Träna gratis med mig!

Hej!

Det var väldigt längesen jag skrev på bloggen. Jag studerar ju nu till sjuksköterska MEN under sommaren blir det några kunder och utveckling av mamimami:s app ”Gravido”. Som namnet kanske avslöjar så vänder sig appen till främst gravida men även till dig som är mamma. Visst låter det bra?! Det kommer bli grymt, kan jag lova.

Under denna utvecklingsperiod kommer det behövas gravida kvinnor som modeller och det tar ca 1 timme för foto och intervju. Du får självklart foton via mail efter. Vill du vara en av dessa lyckliga? För denna insats får man ett gratis träningspass med mig på 75 min! (inkl 15 min intervju och tester)

Hör av dig till mig på karin@mamimami.se

OBS! Det finns fortfarande chans till en PT-onlineperiod från 13/6-11/7. Boka in dig senast den 12/6 till priset av 795 kr.

Men familjen och jag ska även ha en del semester tillsammans såklart, så skynda att boka din tid!

IMG_2210

Här är mina fina donnor i Spanien, dit vi ska snart igen!