Gott nytt år!

Samma känsla varje år; förväntan och fantiserande om vad det nya året kan bära i sitt sköte. Personligen så finns flera saker som jag vill förändra att det kan vara svårt att ändra någonting och samtidigt är möjligheterna så många att även det tenderar att passificera, på något vis. Men visst vill man väldigt gärna se förändring men man vet bara inte hur.

Jag har ju hållit på att göra en app till mamimami i all evighet, känns det som. Det jag saknat  (förutom tid då förstås) är struktur, planering och tålamod. Man kan inte förvänta sig att det går på räls och att man är bra på något för att intresse och motivation finns. Det är likadant med träning och kost. Man får bakslag, kommer tillbaka, gör bakslag igen, kommer tillbaka och lär sig(om man inte ger upp) med tiden att hitta en träningsrutin som passar en själv. Planering är också viktigt för att kunna avsätta tid för träning. Jag har varit dålig på att avsätta tid för jobb med appen och det har istället blivit ofokuserat skrivande när tillfälle finns samt att jag inte haft en struktur i vad jag behöver göra. Som exempel när det gäller träning är det alltid bra att bestämma innan vad det är man ska träna samt vilka övningar.

Ett konkret nyårslöfte som jag har är att springa fler roliga lopp! Bilden är från Stockholm above/below i höstas! Det var ett funrun snarare än att pressa och maxa tiden. Rätt coolt att springa i gamla tunnlar men också en vacker runda vid södra mälarstrand.

Ja, det var några tankar ifrån mig såhär i början på 2018!

Gott nytt!