Goa bars-Yummly!

Skärmavbild 2015-04-13 kl. 09.37.53

Bara bilderna på Yummly gör att man blir sugen på att laga mat och baka! Jag har även appen och det är verkligen grymt att snabbt kolla igenom hela världens recept i mobilen när man ska sista minuten-handla till middagen. Du kan även göra den personlig och skapa en egen profil där du samlar och delar recept. När du testat ett recept och gillar det så får du yumma det! Man registrerar sig först och fyller då i lite frågor ang mat och vanor för att kunna få en snabbfunktion som är anpassad efter sig. Himla snygg sida! Vad tycker du? Jag gjorde de här quinoabarsen igår kväll och det var inte bara jag som gillade de(blir de ”för” nyttiga är det oftast bara jag som gillar de)! Ok, det enda minuset är väl att de inte håller ihop så bra, men minibars går väl det med =) Perfekt efter träning eller till hands i väskan när blodsockernivån är för låg. Jag kommer ihåg hur man snabbt kunde behöva lite energi som gravid eller ammande, när det gått för lång tid mellan målen.

Quinoabars

FullSizeRender

 

Receptet hittar du här. Det är en matblogg som är kopplad till Yummly. Jag bytte ut mandelsmöret mot jordnötssmör och hade bara en bråkdel med russin i. Jag bytte även ut oljan mot koksolja. Mina pistagenötter var också naturella och det blev jättegott ändå!