Första jobbet med Nina snart…

En minst sagt händelserik vecka har passerat. Träningen blev lite nedprioriterad då Nina blev lite krasslig i början av veckan och maken och jag har hunnit med att fira bröllopsdag och husvisningar.

Bröllop

Vi firade 6 år tillsammans!

Jag hade hoppats få till ett uppföljningspass för bäckenbotten att lägga ut men man kan inte hinna med allt =)

Första jobbet sedan Nina kom…

Jag håller på och förbereder ett träningsprogram för en dansgrupp med kvinnor. Det är jättekul och på måndag åker jag och Nina dit och tränar de.

Jag har tänkt en del på musik till träning och de flesta håller nog med mig om att det gör så mycket med att få träna till bra sådan. Nu när jag håller på att välja musik till dansgruppen får man ju också tänka på att takten ska funka. Låtarna och BPM-intervallet nedan ska visst vara grymt för att verkligen känna motivation och träningsglädje =), enligt en undersökning från Brunel University.

PJ-BN450A_YHEAL_NS_20130401195935