Det är insidan som räknas…

Dessa cupcakes är ännu ett bevis på att det är insidan som räknas, och inte ett snyggt yttre =) Jag är väl ingen konditor direkt… men när maken gärna äter flera stycken, då anser jag att det är succé, trots allt! Han är nog den som är mest ärlig mot mig.

Jag skrev i förra veckan om dessa på FB-sidan och lovade att visa resultat och recept om de var goda. Så här kommer det. Cupcakes-receptet hittar du HÄR och frostingen HÄR. Jag har dock ändrat om en hel del. Se hela listan nedan.

Sötpotatiscupcakesmuffinsgravidmammakostmellanmål Sötpotatismuffinsrawfrostinggravidmammakost

Jag får lite halloween feeling med grått och orange men egentligen skulle det bli lila på frostingen. Haha, jag vet faktiskt inte varför det blev grått! Återigen, jag är ingen konditor =)

Ändringar på muffinsreceptet:

Jag använde ett vanligt ägg

Jag tog 1/2 cup mjöl och 1/2 cup mandelmjöl

jag tog aningens mer sötpotatis

Jag tog bort sockret och ersatte med 7 dadlar

Jag tog bara bakpulver

Jag valde frosting istället för mandelsmör på

Jag tog ca 3/4 cup mandelmjölk

Jag tog kokosolja istället för canola olja

Okej, en del ändringar =) Frosting-receptet jag använde var ganska dåligt då proportionerna var konstiga. Det slutade med att jag fick höfta med mer mandelmjöl och vaniljextrakt. Det jag länkar till verkar grymt i proportionerna dock!

Glöm inte att ställa in frostingen i frysen ett tag innan du dekorerar för kokosoljan blir rinnig när den är nygjord.