Cinco de mayo och PT-online

Idag firar mexikanarna Cinco de mayo. Yummly tipsade via deras nyhetsbrev om olika mex-recept som man kunde testa. Jag tyckte det lät lite kul att fira på skoj och samtidigt testa någon ny mexikansk maträtt. Visserligen blev det mex men jag kände mig mesig och det blev bara vanliga tacos och fisktacos förstås. En av gästerna hade med sig en fin tårta till avslutning och den var god men väldigt svensk =) haha Estelletårtan heter den!!

cinco-de-mayo-5
Estelletårtan

 

 

Mexmat är väldigt fräsch, tycker jag. Det är mycket olika färger,  grönsaker, kryddor, och ger en skön mättnadskänsla. Barn gillar det ju också, har jag upptäckt. När jag var gravid kunde jag äta mycket av sådan här mat. Det blir inte så ”tung” mat och ger minimalt med halsbränna. Fast öser man på med ost kan rätten iofs bli rätt mastig.

 

PT online

Just nu kan jag inte ta emot PT-online kunder men from 25/5 är du välkommen att träna med mig och få hjälp att nå dina mål både som gravid, nybliven mamma eller kvinna! Anmäl dig till den gruppen nu på karin@mamimami.se. Har du ont eller fysiska problem på något annat sätt kontakta då först antingen läkare, fysioterapeut, kiropraktor, gynekolog osv. för grundläggande hälsokontroll och kroppsanalys. Jag rekommenderar ett besök egentligen oavsett för att lära känna sin kropp och maximera träningen med mig =)