Bäckenbottenträning och löpning

Skärmavbild 2013-02-01 kl. 12.00.26

Jag håller på och beställer lite varor från USA och har länge tänkt köpa några redskap som tränar bäckenbotten(BB) effektivt efter förlossningen, men också innan. Den här lilla plastbiten hjälper dig att aktivera BB genom träning av inre lårmuskulaturen.

Dessa två muskler samarbetar och gör mao aktiveringen av BB lättare och effektivare. Bra va?!

Jag får återkomma med hur jag upplever redskapet!

Om man så snart som möjligt kommer igång och regelbundet tränar BB kan man desto snabbare får kontakt med musklerna igen, påskynda återhämtning, öka självkänslan, bättre livskvalite mm.

Jag ser mitt nästa löplopp framför mig =) På det senaste kom jag på 4:e plats, det går inte riktigt i år 😉 Dock skulle jag kunna satsa på att ta mig runt ett lopp i november. Det går inte att jobba upp vare sig distans eller fart tills dess. Kanske ska jag önska mig ett lopp utomlands i födelsedagspresent =)

 

Jag har de senaste dagarna känt av halsbränna. Rå broccoli är inte bra för mig har jag upptäckt, men kokt är däremot snällt mot magen.

Skärmavbild 2013-02-01 kl. 12.11.24