Airpods!! MY precious…

Musik måste man ju för det mesta ha när man tränar, eller hur? Jag har säkert testat 10 olika bluetooth headsets de senaste åren och de sitter oftast inte bra i mina små öron. Airpodsen sitter däremot som en smäck och har massor med bra funktioner såsom snabb synkning(genom alla mina IOS- enheter), batteri i förvaringscaset(som laddar tex i handväskan och är superlitet) Det är bra ljud, enligt mig, och skönt att slippa sladdarna som annars alltid fastnar i tofsen eller håret.

Det finns några enkla snabbkommandon såsom att musiken pausas automatiskt när hörluren tas ur örat och påbörjas direkt igen när du sätter tillbaka den. Vid en lätt dubbeltouch svarar man på samtal men annars är det Siri som aktiveras. Ett minus är att det inte finns möjlighet att reglera volymen utan att ta fram telefonen. Om man verkligen vill vara hightech så kan man förstås be Siri höja eller sänka volymen. Men kanske inte helt avslappnat att göra på tunnelbanan.

I höst kommer IOS 11 som ger en möjlighet att sätta olika funktioner. Man ska då tex kunna byta låt när man dubbeltouchar på höger eller vänster öra, tex. På den andra kan man ta fram Siri.

Men smakar det så kostar det och man får de för 1790 kr!

Inte de vackraste lurarna men hur grymma som helst