4 grymma appar!

Det finns ju verkligen hur många appar som helst inom träning och kost. Jag orkar inte ha så många utan fokuserar på ett fåtal som passar mig. Det är ju individuellt vad man gillar men jag hoppas att de passar de flesta!

nr 1. Fit men cook

Ja,som det låter så ligger mycket fokus på mat och mat som kanske tilltalar män mer. Det är enkla och roliga recept och man kan följa en veckoplan med både kost och träningspass. För en kvinna är inte behoven oftast lika stora kalorimässigt, så därför kan man välja ut recept och lägga ihop sitt eget program. Träningspassen är lite hårdare med grundliga instruktioner i övningarnas utförande. Det blir ett väldigt bra komplement till den andra träningsappen som jag rekommenderar.

Nr 2. Popsugar Active

Det här är en riktig tjejapp. Träningen är mer uthållighetsbetonad och det är bra men som jag nämnde tidigare så är det bra att kombinera och variera med tyngre träning.

Det finns hur många pass som helst och de kan vara allt från 5 min till 1 timme. Ofta så är det gästtränare som kommer till popsugars studio och leder passen.

Nr 3. Popsugar healthy living

Videorecept, artiklar och mycket inspirerande läsning för den som vill hålla koll på senaste trenderna och hitta motivation till en hälsosam livsstil. Den hör ihop med Popsugar active.

Nr 4. Yummly

Kanske är den här ändå min favvo. Jag kan liksom roa mig med att bara sitta och kolla igenom de senaste recepten i den här appen. Det finns hur mycket recept som helst och alla möjliga typer av kategorier. Snygga bilder och näringsinnehållsförteckning är saker jag uppskattar. Ofta är det stora matbloggar som är knutna till appen. De flesta recept jag testat har varit väldigt lyckade!

 

Här är en bild på min lunch från i förra veckan. Jag älskar Yama sushi men allt sushiris gör att man blir hungrig ganska snart igen tyvärr =) som komplement gjorde jag en spenatsmoothie till mig och lunchsällskapet. Gott va? =)