12 veckor idag =)

Idag fick jag se vår lilla bebis på ultraljudsskärmen =) Vilket mirakel det är! Idag är den lille 12 veckor gammal.

Jag har verkligen gått in i dimman efter vecka 7 och fram tills nu när det börjar kännas bättre med illamåendet. Jag tänkte att det här går ju bra, men så plötsligt slog illamåendet och tröttheten till och jag blev mest en soffpotatis =) Ni vet ju hur det är! Jag trodde själv förstås inte att jag skulle vilja/ orka hålla samma träningsfrekvens och intensitet när väl denna period kommer, men det har blivit väldigt lite träning för min del.

Viktigast är att man vilar mycket och inte stressar upp sig över att man måste fortsätta hålla en hög träningsnivå. Man får se det som en period av övergående natur, och istället glädja sig över att man ska bli tvåbarnsmamma!